Menu

Een dure en gewilde auto zoals een Tesla Model S, X of de nieuwe Model 3 is helaas ook geliefd bij de dieven. Een anti diefstal beveiliging is snel gemonteerd, helaas niet zo bij de Tesla! Waar veel anti diefstal systemen een startblokkering door onderbroken benzinetoevoer en/of startmotor realiseren is dit natuurlijk bij een 100% elektrische auto niet mogelijk.

De normale alarmklassen zijn zonder aanpassingen daardoor niet bij een Tesla te installeren. Veel bedrijven in de auto beveilingsbranche kunnen u daarom ook helaas niet helpen. Wij zijn één van de weinigen die uw Tesla Model S, X of 3 wél met een gecertificeerde beveiligingsklasse tegen diefstal kunnen beveiligen.

  • Tesla beveiliging met certificaat volgens eisen van uw verzekeraar
  • Voertuigvolgsysteem en/of terugvindsysteem
  • Voorkom extra bijtelling na diefstal

Deze beveiligingsklassen kunnen wij tegen anti diefstal in uw Tesla installeren

Alarmklasse 1: startonderbrekener met eigen autorisatie

Dubbele automatische inschakelende startonderbreking

Geschikt voor Tesla Model S, Model X en Model 3

Alarmklasse 4/5: voertuigvolgsysteem VVS+

Passief voertuigvolgsysteem. Hierbij is tevens een goedgekeurde startonderbreking (Klasse 1) beveiliging vereist. Bij vermissing van het voertuig dient u zelf contact op te nemen met de meldkamer waarop het voertuig door ons is aangesloten. De meldkamer zal uw auto dan met behulp van satelliet- en GPRS communicatie opsporen.

Geschikt voor Tesla Model S, Model X en Model 3

Terugvindsysteem TV01

Passieve beveiliging. Bij vermissing van het voertuig dient u zelf contact op te nemen met de meldkamer waarop het voertuig door ons is aangesloten. De meldkamer zal uw auto dan met behulp van satelliet- en GPRS communicatie opsporen.

Geschikt voor Tesla Model S, Model X en Model 3

Wees de enige die met uw Tesla wegrijdt!

Anti diefstal voorziening voor uw Tesla Model S, X en 3 door passende alarmbeveiliging, voertuigvolgsystemen en terugvindsystemen.

Kunnen wij helpen?