Menu

BMW audio upgrade: de perfecte zakelijke reisgenoot met nu ook de perfecte muzikale ondersteuning

BMW staat synoniem voor dynamisch, sportief en comfortabel en daarmee een echte rijdersauto. Het originele audiosysteem heeft echter door een gebrek aan detail in de zo belangrijke midden en hoge tonen, een gonzende bass en weinig dynamiek een vlak geluid dat snel vermoeiend kan zijn om naar te luisteren. Onze BMW audio upgrade sets bieden daarentegen een uitgebalanceerde hifi beleving met veel luisterplezier.

Tijd voor een echte BMW audio upgrade!

  • Complete audio upgrade geheel naar uw wensen
  • Hoogwaardige speakers en versterkers
  • Akoestische isolatie
  • Inregelen op de auto akoestiek
  • Originele connectoren en aansluitingen, geen geknip
  • Auto is altijd weer volledig in originele staat terug te brengen

Vraag het ons

Aanhef

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Onderwerp *

Uw bericht


* verplicht veld

Kies hier uw BMW model:

Staat uw BMW hier niet tussen of wilt u nét iets meer? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt een BMW audio upgrade set?

De BMW audio upgrade sets zijn door ons speciaal samengesteld voor uw BMW en kunnen we zonder aanpassingen aan uw auto monteren. Er wordt niet geknipt in de bekabeling en we gebruiken originele BMW connectoren.

Bij het plannen van een inbouwafspraak hebben we het chassisnummer van uw auto nodig om te kunnen bepalen welke exacte uitvoering u heeft. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zien of uw auto is voorzien van een Active Sound Module maar ook of uw auto reeds is voorzien van tweeters in de voorportieren zodat wij indien benodigd bij BMW de originele tweeter behuizingen kunnen bestellen.

Na montage krijgt u de originele onderdelen mee retour zodat op een later tijdstip de auto zonder problemen weer in originele staat is terug te brengen.

Kunnen wij helpen?