Menu

Tesla audio upgrade: De naam Tesla staat voor technologisch vernieuwend en een perfecte combinatie tussen comfort en sportief rijden. Het audiosysteem is echter minder sensationeel. Het geluid is erg vlak met weinig dynamiek. Ook het premium systeem, oftewel het Ultra High Fidelity systeem, kan niet overtuigen. Onze TESLA audio upgrades bieden daarentegen een uitgebalanceerde hifi beleving met veel luisterplezier

Tijd voor een echte Tesla audio upgrade!

Tesla beveiliging

Wilt u uw Tesla beter beveiligen tegen diefstal met een antidiefstalsysteem dan kunnen wij u helpen. Als één van de weinigen die uw Tesla Model S, X of 3 wél inclusief een SCM/KIWA certificaat kunnen beveiligen. Dit kan op diverse manieren en met verschillende systemen. Denk daarbij aan een Klasse 1 startblokkering, een voertuigvolgsysteem of een terugvindsysteem.

Kijk snel op onze speciale pagina Tesla beveiliging.

BMW Audio Upgrade demping

Uw Tesla isoleren tegen rijdgeluiden

Vaak horen we van onze klanten dat ze het rijdgeluid in hun Tesla als storend ervaren. Nu heeft u wel geen motor meer die motorgeluid produceert maar daardoor vallen afrolgeluiden van banden, wind en ander omgevingsgeluid meer op. Bij onze Tesla audio upgrade sets maken we al gebruik van geluidsisolatie in de deuren, het dashboard en eventueel de kofferbak. Dit is echter voornamelijk ter bevordering van de klankkast van de speakers. Wilt u dus ook meer isolatie voor een stillere auto dan kan dat ook. Uiteraard is het ook mogelijk om uw auto te isoleren zonder tegelijk een audio upgrade te plaatsen.

Kijk snel op onze speciale pagina auto isoleren.

Kunnen wij helpen?