Menu

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. Dit is eveneens van toepassing indien de goederen incompleet of de verpakking beschadigd is en dit redelijkerwijs voorkomen had kunnen worden.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, te sturen naar info@schutcarsystems.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 20,00 zullen bedragen.

Bestellingen uit Nederland

Heeft u een product uit onze webshop besteld en werd deze binnen Nederland verzonden. Ga dan naar ons retourportaal en maak daar een retourlabel aan. Of download hier ons modelformulier voor herroeping.

Bestellingen uit België

Helaas kunnen we op dit moment nog niet aanbieden een retourlabel online aan te vragen voor klanten uit België. Voeg bij het retourneren a.u.b. een formulier toe met alle nodige gegevens. Dit modelformulier voor herroeping formulier kunt u hier downloaden.

 

  • Ga direct na ons retourportaal om het retourneren van een zending online te regelen.
  • Download hier ons modelformulier voor herroeping indien u deze handmatig wilt versturen.
Kunnen wij helpen?