Menu

Bearlock – mechanische beveiliging

Met een Bearlock versnellingsbakslot beveiligt u uw auto tegen diefstal middels een mechanische beveiliging. Een Bearlock kan los gebruikt worden maar ook in combinatie met een alarmsysteem. Wij kunnen in elke auto, bedrijfswagen of kampeerauto een Bearlock systeem inbouwen. Uiteraard proberen wij het slot van de Bearlock op een handige plek te monteren, zo heeft u de beste beveiliging én het grootste gemak.

Vraag het ons

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Onderwerp *

Uw bericht


* verplicht veld

Werking

Een BearLock versnellingsbakslot blokkeert uw versnellingspook in de achteruitrijstand zodat er, bij diefstal, alleen achteruit gereden kan worden. De bediening is uiterst eenvoudig: versnelling in de “achteruit”, knop indrukken en sleutel eruit halen. Auto staat op slot.
Ontgrendeling is eveneens zeer snel en eenvoudig te doen; steek sleutel in de sleuf van het slotmechanisme en draai een kwartslag naar rechts. De knop van het “Gentlelock” komt naar buiten en het slot is ontgrendeld.
Bij een automatische versnellingsbak is het nog eenvoudiger. U zet de auto immers standaard al weg in de “P” en kunt dan meteen het slot bedienen.

Certificaat

Na inbouw kan de BearLock worden voorzien van een SCM certificaat. Bearlock versnellingsbaksloten® worden volgens SCM norm MP-03 gecertificeerd. Dit betekent dat Bearlock versnellingsbaksloten voor en door de verzekeraars gelegaliseerd en geaccepteerd zijn.

Prijs

Het BearLock systeem is toepasbaar op zowel bedrijfsauto’s als personenauto’s als campers en heeft een vanafprijs van € 549.- incl. BTW, montage en certificaat.

bearlock-side-banner

Kunnen wij helpen?

Schut Car Systems