Menu

Bearlock – mechanische beveiliging

Met een Bearlock versnellingsbak- of stuurasslot beveiligt u uw auto tegen diefstal middels een mechanische beveiliging. Wij kunnen het slot los inbouwen maar ook in combinatie met een alarmsysteem waardoor uw auto nog veiliger wordt. Bearlock is een gepatenteerd systeem met maar liefst 10 jaar garantie! Bovendien ontvangt u drie sleutels voor het versnellingsbakslot en heeft u geen dure abonnementskosten, herkeuringen of onderhoud aan het systeem nodig. Maar wat zijn de mogelijkheden en kosten?

Bearlock inbouwen

Wij kunnen in elke auto, bedrijfswagen of kampeerauto een Bearlock systeem inbouwen. Uiteraard proberen wij het slot van de Bearlock op een handige plek te monteren, zo heeft u de beste beveiliging én het grootste gemak. Bovendien bestaat de mogelijkheid om ook de laadruimte of motorkap te beveiligen.

Bearlock prijzen

Het BearLock systeem is toepasbaar op zowel bedrijfsauto’s als personenauto’s als campers. De vanafprijs van € 659.- incl. BTW en montage maakt het voor iedereen betaalbaar. Hieronder vind u een overzicht van de verschillende Bearlock mogelijkheden.

Vraag het ons

  Aanhef

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Onderwerp *

  Uw bericht


  * verplicht veld

  Overzicht Bearlock sloten en functies

  Versnellingsbakslot

  De wel meest bekende variant van de Bearlock is het versnellingsbakslot. Het slot vergrendelt simpelweg de versnellingspook waardoor schakelen en daardoor rijden niet meer mogelijk is.

  vanaf € 659,- incl. BTW en montage

  Bearlock Versnellingsbakslot

  Stuurasslot

  Als het schakelen bij uw auto elektronisch gebeurd dan is het vergrendelen van de versnellingsbak minder of geheel niet effectief. Daarvoor heeft Bearlock het stuurasslot op de markt gebracht welke de stuuras of stuurkolom blokkeert. Daardoor wordt het sturen verhindert en is de auto net zo goed beveiligd als met het traditionele versnellingsbakslot.

  vanaf € 739,- incl. BTW en montage

  Bearlock stuurslot

  VanLock (Cargolock)

  Heeft u een bedrijfsauto en wilt u ook uw lading beveiligen? Dan bied het nieuwe VanLock uitkomst. Hiermee is ook uw laadruimte met de bekende kwaliteit van Bearlock beveiligd.

  vanaf € 699,- incl. BTW en montage

  Bearlock VanLock (Cargolock)

  Motorkapslot

  Als u naast het voertuig ook specifiek onderdelen onder de motorkap wilt beveiligen (bv. accu, motormanagement-units, enz.) dan kunt u sinds kort ook met het Bearlock Motorkapslot dit beschermen. Dit systeem is te synchroniseren met een versnellingsbakslot of stuurasslot voor optimaal beveiligingsgemak.
  Voor de Volkswagen Transporter T5 en T6 zijn speciale gepatenteerde motorkapsloten ontwikkeld!

  vanaf € 699,- incl. BTW en montage

  Bearlock motokapslot

  Werking Bearlock versnellingsbakslot

  Nadat de inbouw blokkeert de Bearlock uw versnellingspook in de achteruitrijstand zodat er, bij diefstal, alleen achteruit gereden kan worden. De bediening is uiterst eenvoudig: versnelling in de “achteruit”, knop indrukken en sleutel eruit halen. Uw auto staat op slot.

  Ontgrendeling is eveneens zeer snel en eenvoudig te doen: steek sleutel in de sleuf van het slotmechanisme en draai een kwartslag naar rechts. De knop van het “Gentlelock” komt naar buiten en het slot is ontgrendeld. Daardoor is de bediening heel makkelijk.

  Bij een automatische versnellingsbak zet u de auto standaard al weg in de “P” en kunt dan meteen het slot bedienen waardoor dit nog makkelijk werkt dan met een versnellingspook.

  KIWA/SCM Certificaat

  Het standaard bijgeleverde inbouwgarantiebewijs voldoet voor bijna alle verzekeraars. Indien gewenst kunnen de meeste systemen, tegen meerprijs,  worden voorzien van een KIWA/SCM certificaat (norm MO-03).

  bearlock-side-banner
  Kunnen wij helpen?