Menu

Bearlock – mechanische beveiliging

Met een Bearlock versnellingsbakslot beveiligt u uw auto tegen diefstal middels een mechanische beveiliging. Een Bearlock kan los gebruikt worden maar ook in combinatie met een alarmsysteem waardoor uw auto nog veiliger wordt.

Bearlock inbouwen

Wij kunnen in elke auto, bedrijfswagen of kampeerauto een Bearlock systeem inbouwen. Uiteraard proberen wij het slot van de Bearlock op een handige plek te monteren, zo heeft u de beste beveiliging én het grootste gemak.

Bekijk hier enkele voorbeelden:

Bearlock prijzen

Het BearLock systeem is toepasbaar op zowel bedrijfsauto’s als personenauto’s als campers. De vanafprijs van € 549.- incl. BTW, montage en certificaat maakt het voor iedereen betaalbaar.

Prijslijst

  • Bedrijfsauto € 549,00
  • Camper € 589,00
  • Personenauto € 629,00
Uitzonderingen daargelaten.

Vraag het ons

Aanhef

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Onderwerp *

Uw bericht


* verplicht veld

Werking Bearlock versnellingsbakslot

Nadat de inbouw blokkeert de Bearlock uw versnellingspook in de achteruitrijstand zodat er, bij diefstal, alleen achteruit gereden kan worden. De bediening is uiterst eenvoudig: versnelling in de “achteruit”, knop indrukken en sleutel eruit halen. Uw auto staat op slot.

Ontgrendeling is eveneens zeer snel en eenvoudig te doen: steek sleutel in de sleuf van het slotmechanisme en draai een kwartslag naar rechts. De knop van het “Gentlelock” komt naar buiten en het slot is ontgrendeld. Daardoor is de bediening heel makkelijk.

Bij een automatische versnellingsbak zet u de auto standaard al weg in de “P” en kunt dan meteen het slot bedienen waardoor dit nog makkelijk werkt dan met een versnellingspook.

SCM Certificaat

Na inbouw kan het systeem worden voorzien van een SCM certificaat. Bearlock versnellingsbaksloten® worden volgens SCM norm MP-03 gecertificeerd. Dit betekent dat Bearlock versnellingsbaksloten voor en door de verzekeraars gelegaliseerd en geaccepteerd zijn.

bearlock-side-banner

Kunnen wij helpen?