Menu

Bearlock – mechanische beveiliging

Met een Bearlock slot, vooral bekend van versnellingsbak- of stuuras sloten, beveiligt u uw auto tegen diefstal middels een mechanische beveiliging. Wij kunnen het slot los inbouwen maar ook in combinatie met een alarmsysteem waardoor uw auto nog veiliger wordt. Bearlock is een gepatenteerd systeem met maar liefst 10 jaar garantie! U ontvangt drie sleutels bij het slot en u heeft geen dure abonnementskosten, herkeuringen of onderhoud aan het systeem nodig. Maar wat zijn de mogelijkheden en kosten?

Bearlock inbouwen

Wij kunnen in elke auto, bedrijfswagen of kampeerauto een Bearlock systeem inbouwen. Uiteraard proberen wij het slot van de Bearlock op een handige plek te monteren, zo heeft u de beste beveiliging én het grootste gemak. Bearlock sloten bestaan in diverse variaties zoals versnellingsbak- of stuuras sloten, OBD sloten, motorkap sloten en laadruimte sloten  (Vanlock). Om de kwaliteit van de montage en het behoud van uw auto interieur te kunnen waarborgen monteren wij Bearlock sloten enkel in onze eigen werkplaats te Arnhem en niet op locatie.

Bearlock prijzen

Het BearLock systeem is toepasbaar op zowel bedrijfsauto’s als personenauto’s als campers en op versnellingsbakken, stuur as, motorkapen en OBD poort. De vanaf prijs van € 349.- incl. BTW en montage maakt het voor iedereen betaalbaar. Hieronder vind u een overzicht van de verschillende Bearlock mogelijkheden.

Vraag het ons


Overzicht Bearlock sloten en functies

Versnellingsbakslot

De wel meest bekende variant van de Bearlock is het versnellingsbakslot. Het slot vergrendelt simpelweg de versnellingspook waardoor schakelen en daardoor rijden niet meer mogelijk is.

vanaf € 799,- incl. BTW en montage

Bearlock Versnellingsbakslot

Stuuras slot

Als het schakelen bij uw auto elektronisch gebeurd dan is het vergrendelen van de versnellingsbak minder of geheel niet effectief. Daarvoor heeft Bearlock het stuurasslot op de markt gebracht welke de stuuras of stuurkolom blokkeert. Daardoor wordt het sturen verhindert en is de auto net zo goed beveiligd als met het traditionele versnellingsbakslot.

vanaf € 799,- incl. BTW en montage

Bearlock stuurslot

VanLock (Cargolock)

Heeft u een bedrijfsauto en wilt u ook uw lading beveiligen? Dan bied het nieuwe VanLock uitkomst. Hiermee is ook uw laadruimte met de bekende kwaliteit van Bearlock beveiligd.

vanaf € 749,- incl. BTW en montage

Bearlock VanLock (Cargolock)

Motorkap slot

Als u naast het voertuig ook specifiek onderdelen onder de motorkap wilt beveiligen (bv. accu, motormanagement-units, enz.) dan kunt u deze met het Bearlock Motorkapslot beschermen. Dit systeem is te synchroniseren qua sleutel met een versnellingsbakslot of stuurasslot voor meer comfort.

vanaf € 789,- incl. BTW en montage

Bearlock motokapslot

OBD slot

Hiermee kunt u ongeoorloofde toegang tot de OBD diagnose poort voorkomen en zo het dieven moeilijker maken om extra autosleutels aan te leren of startblokkeringen van de auto uit te zetten. Dit systeem is te synchroniseren qua sleutel met een versnellingsbakslot of stuurasslot voor meer comfort.

vanaf € 349,- incl. BTW en montage

Werking Bearlock versnellingsbakslot

Nadat de inbouw blokkeert de Bearlock uw versnellingspook in de achteruitrijstand zodat er, bij diefstal, alleen achteruit gereden kan worden. De bediening is uiterst eenvoudig: versnelling in de “achteruit”, knop indrukken en sleutel eruit halen. Uw auto staat op slot.

Ontgrendeling is eveneens zeer snel en eenvoudig te doen: steek sleutel in de sleuf van het slotmechanisme en draai een kwartslag naar rechts. De knop van het “Gentlelock” komt naar buiten en het slot is ontgrendeld. Daardoor is de bediening heel makkelijk.

Bij een automatische versnellingsbak zet u de auto standaard al weg in de “P” en kunt dan meteen het slot bedienen waardoor dit nog makkelijk werkt dan met een versnellingspook.

KIWA/SCM Certificaat

Het standaard bijgeleverde inbouwgarantiebewijs voldoet voor bijna alle verzekeraars. Indien gewenst kunnen de meeste systemen, tegen meerprijs,  worden voorzien van een KIWA/SCM certificaat (norm MO-03).

bearlock-side-banner
Winkelmand delen