Menu

Cruisecontrol verlicht niet alleen uw taak als bestuurder, maar u gaat ook gelijkmatiger rijden. Dit verhoogt de veiligheid en het scheelt substantieel in de onderhouds- en brandstofkosten.

Toch is het financiële voordeel voor de meeste mensen niet de reden om een cruisecontrol te laten inbouwen. Zij doen het simpelweg voor zichzelf, om ontspannen en veilig te rijden. Rijden zonder de voet op het gaspedaal vermindert de kans op nek- en rugklachten en vermoeidheid. Of u nu veel of weinig kilometers moet maken, u komt gewoon uitgeruster aan.

Samengevat zijn de meest concrete voordelen:

  • meer rijcomfort en ontspanning
  • gunstiger brandstofverbruik
  • betere voor het milieu
  • minder vermoeidheid en stress
  • voorkeuzetoetsen voor twee of drie zelf te kiezen snelheden (optioneel)

Er is al een cruisecontrol, compleet gemonteerd, vanaf € 495.- incl. BTW. Wij maken graag een passende offerte voor uw auto.

Bediening

GC-5-JohnGold-cruisecontrol

CM-5
Functies: cruisecontrol aan, uit, harder en zachter, 3 memory knoppen, compact

350x135_gc-4_cruisecontrol

CM-4
Functies: cruisecontrol aan, uit, harder en zachter, 2 memory knoppen

gc-3_cruisecontrol

CM-3
Functies: cruisecontrol aan, uit, harder en zachter

Speed Limiter

Voor personen- en bedrijfsauto’s kunnen onze cruisecontrols eventueel ook uitgerust worden met een speedlimiter met de optie van zowel vast gelimiteerde maximum snelheden als een vrijwillig instelbare limiet.

Betrouwbaar & veilig

Wanneer u een comfortabele cruisecontrol in uw auto wilt hebben, dan wilt u de beste. Wij gebruiken uitsluitend de John Gold cruisecontrol. Een cruisecontrol waar al meer dan 30 jaar hetzelfde bedrijf achter staat. Specifiek ontwikkeld voor uw auto door in cruisecontrol gespecialiseerde technici. Gekeurd door gerenommeerde instanties. Want als het om uw auto gaat, dan wilt u de zekerheid van een betrouwbaar en veilig product.

Kunnen wij helpen?