Menu

Op het gebied van radardetectie en lasershields bieden wij u een aantal mogelijkheden waarvan wij u er onderstaand enkele laten zien. Wilt u meer informatie over radardetectie en lasershields brengt u dan eens een bezoek aan onze showroom. Onze medewerkers kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat wettelijk toegestaan is op het gebied van lasershields en radardetectie.

Stinger

Op het gebied van radar detectie heeft Stinger een naam hoog te houden. Al jaren is het merk toonaangevend op dit vlak.

Stinger View

Het absolute topproduct van Stinger (voorheen onder de naam Stinger VIP). Maximale waarschuwingsafstanden met superieur gebruiksgemak door middel van touchscreen bediening en heldere kleurcoderingen.

Ontwikkeld voor de modernste snelheidsradars kan deze detector, middels de nieuwe S8-50 antenne, ook de “low-power” radars met een comfortabele waarschuwingsafstand detecteren. Naast radar heeft dit systeem uiteraard ook vaste flitspaal meldingen evenals trajectcontrole aanduiding, falslist en ritregistratie.

In plaats van het getoonde VIEW display is er ook de mogelijkheid het systeem met een compacter STRIP display uit te rusten.

Gebruikershandleiding lezen? Klik hier

Stinger View (radar only)

3099,-

Incl. BTW en montage

AntiLaser AL Priority

Er zijn talloze aanbieders op het gebied van laser detectie. Het merk AntiLaser, met zijn toepasselijke naam, behoort echter tot de absolute top.

De AL Priority, opvolger van de befaamde AL-G9, is een parkeerdetectie systeem wat werkt met laser. Het systeem is uitbreidbaar tot 5 sensoren, afhankelijk van het formaat van het voertuig, en of naast de voorzijde ook de achterzijde beschermd dient te worden.
De meest gebruikte samenstellingen kunt u hieronder vinden. Het plaatsen van 1 sensor aan de voorzijde is zeker mogelijk maar wij raden voor een juiste werking aan om minimaal 1 sensor aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde te plaatsen.

Meerdere apparatuur werkt met dezelfde techniek als de AL Priority, zoals bijv. laserpistolen van Politie om uw snelheid te meten. Deze apparatuur kan de werking van de AL Priority verstoren. Om zichzelf hiervoor te beschermen geeft het systeem u een melding en zal zich na 7 seconden uitschakelen om een eventuele snelheidsmeting niet te verstoren.

Dit maakt het product dan ook legaal. Het is immers geen Laser “jammer”.

Gebruikershandleiding lezen? Klik hier

Optimaal voorzijde/achterzijde

2 sensoren aan de voorkant + 1 sensor aan de achterkant van de auto geplaatst

2279.-

Incl. BTW en montage

Basis voorzijde/achterzijde

1 sensor aan de voorkant + 1 sensor aan de achterkant van de auto geplaatst

1799.-

Incl. BTW en montage

Optimaal voorzijde

2 sensoren aan de voorkant van de auto geplaatst

1599.-

Incl. BTW en montage

Basis voorzijde

1 sensor aan de voorkant van de auto geplaatst

1199.-

Incl. BTW en montage

AL Priority Bluetooth module

Buiten alle functionaliteiten van de control set geeft uw smartphone middels een app alles visueel weer op het display van uw smartphone en worden alle menu opties en alerts gesproken weergegeven.

199.-

Incl. BTW en montage

AL Priority Control Set HiFi

Deze Control Set komt in plaats van de standaard bijgeleverde Control Set en geeft waarschuwingen en menu bediening door middel van Voice Alerts.

199.-

Incl. BTW en montage

Target Blu Eye

LAAT U NIET VERRASSEN…

WORD TIJDIG GEWAARSCHUWD VOOR NADERENDE HULPDIENSTEN!

Target Blu Eye is een uniek en wereldwijd gepatenteerd verkeersveiligheidssysteem, gebaseerd op TETRA technologie, de basis voor het C2000 netwerk van de Nederlandse hulpdiensten, dat u tijdig waarschuwt voor naderende hulpdiensten. Ook als de hulpdienst géén zwaailicht en sirene voert. U wordt gewaarschuwd via een akoestisch signaal en met een signaalsterktemeter op het bedieningsdisplay. Hierop kunt u in één oogopslag aflezen of de hulpdienst dichterbij komt of zich van u verwijdert.

Het beproefde verkeersveiligheidssysteem Target Blu Eye herkent de aanwezigheid van: Politievoertuigen (surveillancewagens, KLPD en onopvallende politieauto’s), Politiemotoren, Ambulances, Brandweerauto’s

Target Blu Eye 2.0

Belangrijke kenmerken:

  • Legaal in heel Europa
  • 800 kanalen te ontvangen waaronder ook de hoge Tetra/C2000 banden welke recent in NL en Europa in gebruik zijn genomen
  • Keuze uit 2 displays: LED display voor montage in uw binnenspiegel of een LCD display voor montage in of op het dashboard
    LCD display geeft grafisch tot 3 verschillende bronnen tegelijk weer met ieders hun eigen ontvangststerkte
    LED display geeft van alleen het sterkste signaal de ontvangststerkte weer en laat daarnaast zien hoeveel bronnen er in de buurt zijn.
  • Gelijktijdige detectie van tot 3 hulpdiensten

Voor de perfecte integratie kunnen wij het display (LED) van het Blu Eye systeem verwerken in uw eigen binnenspiegel. De functionaliteit van de spiegel blijft verder geheel behouden.

Gebruikershandleiding lezen? Klik hier

1899.-

Incl. BTW en montage (met LCD Display)

1999.-

Incl. BTW en montage (met LED Display verwerkt in uw binnenspiegel)
SONY DSC
Winkelmand delen