Menu

Op het gebied van radardetectie en lasershields bieden wij u een aantal mogelijkheden waarvan wij u er onderstaand enkele laten zien. Wilt u meer informatie over radardetectie en lasershields brengt u dan eens een bezoek aan onze showroom. Onze medewerkers kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat wettelijk toegestaan is op het gebied van lasershields en radardetectie.

Stinger

Op het gebied van radar detectie heeft Stinger een naam hoog te houden. Al jaren is het merk toonaangevend op dit vlak.

Stinger VIEW

Het absolute topproduct van Stinger (voorheen onder de naam Stinger VIP). Maximale waarschuwingsafstanden met superieur gebruiksgemak door middel van touchscreen bediening en heldere kleurcoderingen.

Ontwikkeld voor de modernste snelheidsradars kan deze detector, middels de nieuwe MPHD antenne, ook de “low-power” radars met een comfortabele waarschuwingsafstand detecteren. Naast radar heeft dit systeem uiteraard ook vaste flitspaal meldingen evenals trajectcontrole aanduiding, falslist en ritregistratie.

In plaats van het getoonde VIEW display is er ook de mogelijkheid het systeem met een compacter STRIP display uit te rusten.

2499,-

Vanafprijs incl. BTW en montage

AntiLaser AL Priority

Er zijn talloze aanbieders op het gebied van laser detectie. Het merk AntiLaser, met zijn toepasselijke naam, behoort echter tot de absolute top.

De AL Priority, opvolger van de befaamde AL-G9, is een parkeerdetectie systeem wat werkt met laser. Het systeem is uitbreidbaar tot 5 sensoren, afhankelijk van het formaat van het voertuig, en of naast de voorzijde ook de achterzijde beschermd dient te worden.

Meerdere apparatuur werkt met dezelfde techniek als de AL Priority, zoals bijv. laserpistolen. Deze apparatuur kan de werking van de AL Priority verstoren. Om zichzelf hiervoor te beschermen geeft het systeem u een melding en zal zich na 4 seconden uitschakelen om een eventuele snelheidsmeting niet te verstoren.

Dit maakt het product dan ook legaal. Het is immers geen Laser “jammer”.

749.-

Vanafprijs incl. BTW en montage

Target Blu Eye

LAAT U NIET VERRASSEN…

WORD TIJDIG GEWAARSCHUWD VOOR NADERENDE HULPDIENSTEN!

Target Blu Eye is een uniek en wereldwijd gepatenteerd verkeersveiligheidssysteem dat u tijdig waarschuwt voor naderende hulpdiensten. Ook als de hulpdienst géén zwaailicht en sirene voert. U gewaarschuwd via een akoestisch signaal en met een signaalsterktemeter op het bedieningsdisplay. Hierop kunt u in één oogopslag aflezen of de hulpdienst dichterbij komt of zich van u verwijdert.

Target Blu Eye is gebaseerd op TETRA technologie, de basis voor het C2000 netwerk van de Nederlandse hulpdiensten. Dankzij deze geavanceerde technologie bent u er van verzekerd dat u vroegtijdig wordt gewaarschuwd voor naderende hulpdiensten. Waardoor u niet wordt verrast en tijdig kunt anticiperen. Het beproefde verkeersveiligheidssysteem Target Blu Eye herkent de aanwezigheid van:

  • Politievoertuigen (surveillancewagens, KLPD en onopvallende politie-auto’s)
  • Politiemotoren
  • Ambulances
  • Brandweerauto’s

1149.-

Vanafprijs incl. BTW en montage

Kunnen wij helpen?

Zomervakantie


Geachte klant,

vanaf 3 t/m 14 augustus zijn wij i.v.m. zomervakantie gesloten. Vanaf maandag 17 augustus staan wij weer voor u klaar.