Menu

Onderstaande Audi Q7 audio upgrade sets zijn geschikt voor de Audi Q7 (vanaf 2015, modelnummer 4m). Deze audio upgrade sets zijn door ons speciaal ontwikkeld voor uw Audi Q7 en kunnen zonder aanpassingen aan de auto worden gemonteerd. Bij verkoop van de auto, of einde van de lease periode, kan de auto weer volledig in de originele staat worden hersteld.

Deze Audi Q7 audio upgrade sets zijn samengesteld met als uitgangspunt een “Basis” audiopakket. Heeft u hierover vragen neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie

Meer versterker vermogen is niet alleen maar van belang voor het topvolume maar vooral voor de algehele geluidskwaliteit. Denk hierbij aan vervormingswaarden, dynamisch vermogen en luisterplezier.

Een rijdende willekeurige auto, bij circa 120 km/h, heeft al snel meer dan 60dB aan bandengeluid, wind en geluid veroorzaakt door mede weggebruikers. Dit noemen we ook wel de som van de omgevingsvariabelen. Het merendeel van die 60dB zit in de bas frequenties waar we met ons muziekvolume al overheen moeten om überhaupt bas te horen en laat staan een dynamische weergave van die bas te verkrijgen. Vandaar dat we in een auto graag wat meer versterker vermogen ter beschikking hebben om over het gehele volumebereik een goede geluidskwaliteit te kunnen waarborgen.

Naast een versterker is een DSP (Digitale Sound Processor) een absolute meerwaarde. Na installatie van de upgrade set meten wij de respons van de installatie in combinatie met de akoestiek. Met de daarmee verkregen parameters programmeren wij de DSP specifiek voor uw auto. Mede dankzij het zorgvuldig toepassen van digitale looptijdcorrectie en parametrische equalisers worden nadelige effecten van de akoestiek in uw auto gecompenseerd. Dit resulteert in een zeer natuurgetrouwe geluidsweergave en een aanzienlijk betere plaatsing van instrumenten en artiesten (podiumweergave).

Zoals onze upgrade sets aangeven zijn goede speakers zeer belangrijk maar zit de meeste winst voor verbetering  in de controle die we op de speakers kunnen uitoefenen. Meer versterker kanalen en meer DSP kanalen creëren een ideale setup met per speaker  zowel een versterker kanaal als een DSP kanaal.

Om tot een optimaal resultaat te komen geloven wij niet in het gebruik van maar 1 merk apparatuur. Marketing technisch heeft dit vaak een meerwaarde maar in de praktijk zelden. Wij kiezen uit ons aanbod van uitsluitend a-merken (zie onderaan deze pagina) de apparatuur die elk op zijn eigen gebied maximaal presteert in uw auto en past binnen uw budget. En of dat nou merk A of B is is niet belangrijk. Het resultaat telt.

Audi Q7 audio upgrade set 1

Alleen het beste is goed genoeg voor u? Dan is dit de upgrade set voor u.
De gebruikte materialen in deze set behoren tot het beste in ons assortiment. Van de High End speakers en subwoofer, de extra intensieve akoestische isolatie van de voor- en achterdeuren, tot de gebruikte versterkers en de meest uitgebreide Digitale Sound Processor (DSP).
De kracht van een DSP is enorm en is bij moderne auto’s bijna een must om tot een goed resultaat te komen. Vaak moet deze echter zijn krachten verdelen over meerdere speakers en hoewel een DSP altijd een meerwaarde is betekent dat ook dat er op die manier altijd compromissen gesloten moeten worden.
In deze set zijn echter geen compromissen. Hier wordt iedere speaker in de auto per stuk aangestuurd en gecontroleerd door de processor om zorg te dragen voor de beste integratie,correcties van akoestische probleemgebieden en maximaal rendement van het versterkervermogen.
De nieuwe voor- en achterspeakers bestaan uit een high fidelity breedband tweeter, een krachtige 20cm midbass in de voordeuren en een high end 16.5cm midbass met tweeter in de achterdeuren. Inderdaad slechts 8 speakers. Laat u niet leiden door autofabrikanten die u willen doen geloven dat je minimaal 20 speakers nodig hebt. Less is more.
Hadden we al verteld over dit versterker vermogen van 1600 Watt? Vaak gelijk gezet met een hoog maximaal volume. En dat klopt maar is slechts een klein aspect van veel versterkervermogen. Naast een indrukwekkend maximaal volume staat dit ook garant voor ongekende dynamiek en ervaar je de muziek als was je er live bij. Het nonplus ultra in geluidskwaliteit.
Het krachtige subwoofer systeem zorgt voor de ultieme beleving van de laagste frequenties met een enorme reserve aan power en ontwerpen wij afhankelijk van de uitvoering van uw auto onder de laadvloer of compact tegen de achterbank.
Wilt u iets aan de set aangepast hebben? Bijv. het stereobeeld wat verschuiven of bepaalde frequenties aangepast hebben? Bij deze set hebben we alle tools om de set exact te tunen naar uw smaak. U krijgt als het ware de garantie dat u de geluidsbeleving krijgt zoals u deze hebben wilt.

Audi Q7 audio upgrade set 1
 • Voorspeakers Pro 2-weg speakersysteem 20cm
 • Actieve aansturing van de voorspeakers
 • Achterspeakers Pro 2-weg speakersysteem 16.5cm
 • Custom Pro subwoofer in de kofferbak
 • 7-kanaals 1600 Watt Pro versterker weggewerkt in de kofferbak
 • 7-kanaals Pro Digitale Sound Processor (DSP)
 • Extra akoestische isolatie in de voor- en achterdeuren
 • Individuele niveauregeling van de subwoofer vanaf bestuurdersstoel
 • Geschikt voor auto’s met “Basis Audio” uitvoering
 • Geschikt voor auto’s met “Audi Sound” uitvoering (optiecode 9VD)
Geluidskwaliteit
Topvolume
Bass
Hifi beleving
4999.- incl. BTW en montage
Inbouwtijd

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt?

3 dagen

Audi Q7 audio upgrade set 2

Deze upgrade omvat een complete aanpassing van het gehele audiosysteem.
De voor- en achterspeakers worden vervangen door hoogwaardige 2-weg speakersets bestaande uit een breedband tweeter en een 20cm midbass in de voordeuren en een 16.5cm midbass met tweeter in de achterdeuren. Gemonteerd op de originele locaties waarbij niets van de upgrade in het interieur zichtbaar is.
Betere speakers ook beter laten spelen vergt echter ook beter aansturen.
De toevoeging van een krachtige versterker en een Digitale Sound Processor (DSP) brengen dynamiek en controle en maken ook bij 120 km/h op de snelweg zachte passages in de muziek goed hoorbaar.
De Sound Processor zorgt ervoor dat de akoestische tekortkomingen van een auto interieur worden verholpen en de nieuwe speakers perfect integreren en maximaal presteren.
Om zorg te dragen voor een goede klankkast voor de speakers worden zowel de voor-als de achterdeuren voorzien van akoestische isolatie.
Dit voorkomt tevens ongewenste rammels en andere bijgeluiden uit de deuren ten gevolge van de hogere geluidsdruk en laat de speakers het volledige potentieel van het hogere versterkervermogen en de krachtige DSP benutten.
Samen met de subwoofer voor de zo belangrijke aanvulling in de laagste frequenties resulteert deze set in een rondere meer 3D geluidservaring, heeft een aanzienlijk top volume indien gewenst en staat garant voor enorm veel luisterplezier met weinig te wensen over.
De subwoofer is vanaf de bestuurdersstoel naar smaak bij te regelen en indien u de ruimte even nodig heeft makkelijk geheel uit te nemen.

Audi Q7 audio upgrade set 2
 • Voorspeakers Performance 2-weg speakersysteem 20cm
 • Actieve aansturing van de voorspeakers
 • Achterspeakers Performance 2-weg speakersysteem 16.5cm
 • Compacte subwoofer in de kofferbak
 • 7-kanaals 800 Watt versterker weggewerkt in de kofferbak
 • 7-kanaals Digitale Sound Processor (DSP)
 • Akoestische isolatie in de voor- en achterdeuren
 • Individuele niveauregeling van de subwoofer vanaf bestuurdersstoel (meerprijs € 89.-)
 • Geschikt voor auto’s met “Basis Audio” uitvoering
 • Geschikt voor auto’s met “Audi Sound” uitvoering (optiecode 9VD)
Geluidskwaliteit
Topvolume
Bass
Hifi beleving
3199.- incl. BTW en montage
Inbouwtijd

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt?

2 dagen

Audi Q7 audio upgrade set 3

Door alle zwakke plekken in het standaard audiosysteem tegelijk aan te pakken is succes gegarandeerd.

De standaard voorspeakers worden vervangen door een hoogwaardige 2-weg speakerset bestaande uit een 20cm midbass en een breedband tweeter. Gemonteerd op de originele locaties waarbij niets van de upgrade in het interieur zichtbaar is

De zeer matige werkomgeving van de nieuwe speakers, de voordeuren, worden middels akoestische isolatie omgetoverd tot een uitstekende klankkast zodat de speakers ook echt kunnen laten zien wat ze in huis hebben.

Het zwakke versterkervermogen van de radio wordt omhoog gebracht middels een toegevoegde versterker met Digitale Sound Processor (DSP). Hiermee komen de nieuwe voorspeakers echt tot leven en helpt de originele achterspeakers te controleren. De DSP zorgt voor de maximale integratie van de nieuwe componenten op de specifieke akoestische uitdagingen van uw auto en verhoogt de algehele geluidskwaliteit aanzienlijk met gebalanceerde midden en hoge tonen, een breed en diep stereobeeld en een echte hifi beleving.

Voor de onderste octaven zorgt de toevoeging van een subwoofer. De grondtoon in de muziek is een belangrijke factor in de juiste beleving van muziek en daardoor, zeker in een rijdende auto met alle rijgeluiden, vaak onmisbaar.

De subwoofer kunt u zelf vanaf de bestuurdersstoel naar smaak bijregelen en indien nodig eenvoudig uitnemen.

Audi Q7 audio upgrade set 3
 • Voorspeakers Performance 2-weg speakersysteem 20cm
 • Actieve aansturing van de voorspeakers
 • Compacte subwoofer in de kofferbak
 • 7-kanaals 800 Watt versterker weggewerkt in de kofferbak
 • 7-kanaals Digitale Sound Processor (DSP)
 • Achterspeakers ongewijzigd maar wel aangestuurd via nieuwe versterker/DSP
 • Akoestische isolatie in de voordeuren
 • Individuele niveauregeling van de subwoofer vanaf bestuurdersstoel
 • Geschikt voor auto’s met “Basis Audio” uitvoering
 • Geschikt voor auto’s met “Audi Sound” uitvoering (optiecode 9VD)
Geluidskwaliteit
Topvolume
Bass
Hifi beleving
2499.- incl. BTW en montage
Inbouwtijd

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt?

anderhalve dag

Audi Q7 audio upgrade set 4

Hoge eisen aan de kwaliteit van de muziek maar zo min mogelijk ruimte in willen leveren? Dan is deze upgrade een aanrader.
Alles weggewerkt op de originele locaties zodat er niets van de upgrade zichtbaar is. Ook de bediening blijft geheel zoals u gewend bent.

De voor- en achterspeakers worden vervangen door hoogwaardige 2-weg speakersets bestaande uit een breedband tweeter en een 20cm midbass in de voordeuren en een 16.5cm midbass met tweeter in de achterdeuren. Hierbij zorgt de intensieve akoestische isolatie van de deuren voor een goede werkomgeving van de nieuwe speakers.
De krachtige versterker en Digitale Sound Processor (DSP) zorgen voor de perfecte integratie in het lastige auto interieur en de controle op de speakers voor een zeer dynamisch geluid met meer dan voldoende reserve, een breed en diep stereobeeld en een homogene weergave van de hoge- en middentonen met zelfs zonder subwoofer meer en diepere bass dan bij een B&O of BOSE set.

Audi Q7 audio upgrade set 4
 • Voorspeakers Performance 2-weg speakersysteem 20cm
 • Actieve aansturing van de voorspeakers
 • Achterspeakers Performance 2-weg speakersysteem 16.5cm
 • 6-kanaals 400 Watt versterker weggewerkt in de kofferbak
 • 6-kanaals Digitale Sound Processor (DSP)
 • Akoestische isolatie in de voor- en achterdeuren
 • Geschikt voor auto’s met “Basis Audio” uitvoering
 • Geschikt voor auto’s met “Audi Sound” uitvoering (optiecode 9VD)
Geluidskwaliteit
Topvolume
Bass
Hifi beleving
2199.- incl. BTW en montage
Inbouwtijd

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt?

anderhalve dag

Audi Q7 audio upgrade set 5

Geen ruimte verlies maar toch een geweldige muziekbeleving is waar deze set garant voor staat. Alles weggewerkt op de originele locaties zodat er niets van de upgrade zichtbaar is. Ook de bediening blijft geheel zoals u gewend bent.
De voorspeakers worden vervangen door een hoogwaardige 2-weg speakerset bestaande uit een breedband tweeter en een 20cm midbass waarbij de intensieve akoestische isolatie van de voordeuren zorgt voor een goede werkomgeving van de nieuwe speakers.
De achterspeakers blijven in deze set origineel maar worden wel gecontroleerd door de nieuwe versterker en DSP zodat deze we hier het maximale aan geluidskwaliteit uit kunnen halen.
De krachtige versterker en Digitale Sound Processor (DSP) zorgen voor de perfecte integratie in het lastige auto interieur en de controle op de speakers voor een zeer dynamisch geluid met meer dan voldoende reserve, een breed en diep stereobeeld en een homogene weergave van de hoge- en middentonen met zelfs zonder subwoofer meer en diepere bass dan bij een B&O of BOSE set.

Audi Q7 audio upgrade set 5
 • Voorspeakers Performance 2-weg speakersysteem 20cm
 • Actieve aansturing van de voorspeakers
 • 6-kanaals 400 Watt versterker weggewerkt in de kofferbak
 • 6-kanaals Digitale Sound Processor (DSP)
 • Achterspeakers ongewijzigd maar wel aangestuurd via nieuwe versterker/DSP
 • Akoestische isolatie in de voordeuren
 • Geschikt voor auto’s met “Basis Audio” uitvoering
 • Geschikt voor auto’s met “Audi Sound” uitvoering (optiecode 9VD)
Geluidskwaliteit
Topvolume
Bass
Hifi beleving
1699.- incl. BTW en montage
Inbouwtijd

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt?

1 dag

Audi Q7 audio upgrade set 6

Het zwakke versterkervermogen van de originele radio en de akoestische uitdagingen van het auto interieur zijn belangrijke struikelblokken op weg naar een goed geluid.
In deze upgrade voegen we daarom een versterker module toe die met een veelvoud aan beschikbaar vermogen tov de originele radio de speakers kan bedienen.

Meer versterkervermogen geeft meer controle en dynamiek, minder vervorming en helpt de muziek over rijgeluiden en omgevingslawaai heen te tillen zodat je ook in een rijdende auto van alle muziek kunt genieten.
Daarnaast voegen we een Digitale Sound Processor (DSP) toe die een scala aan mogelijkheden biedt om de problemen in de auto akoestiek als speaker locaties, reflecties en zitpositie aan te pakken om zo een echte hifi beleving te creëren.
De toegevoegde subwoofer complementeert de geluidsbeleving met diepe bassen. Deze zorgt ervoor dat je de muziek niet alleen hoort maar ook voelt. De soul van de muziek.
Samenvattend verzorgt deze upgrade samen met de originele speakers op alle fronten een sterke geluidsverbetering waarbij luisterplezier voorop staat. Optioneel kunt u de subwoofer zelf vanaf de bestuurdersstoel naar smaak bijregelen of makkelijk geheel uitnemen indien u even de ruimte nodig heeft.

Audi Q7 audio upgrade set 6
 • Compacte subwoofer in de kofferbak
 • 5-kanaals 500 Watt versterker weggewerkt in de kofferbak
 • 5-kanaals Digitale Sound Processor (DSP)
 • Voorspeakers ongewijzigd maar wel aangestuurd via nieuwe versterker/DSP
 • Achterspeakers ongewijzigd maar wel aangestuurd via nieuwe versterker/DSP
 • Individuele niveauregeling van de subwoofer vanaf bestuurdersstoel optioneel € 89.-
 • Geschikt voor auto’s met “Basis Audio” uitvoering
 • Geschikt voor auto’s met “Audi Sound” uitvoering (optiecode 9VD)
Geluidskwaliteit
Topvolume
Bass
Hifi beleving
1349.- incl. BTW en montage
Inbouwtijd

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt?

halve dag

De hier getoonde sets zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die wij voor uw auto hebben. Te allen tijde is het mogelijk om een speciaal op uw wensen afgestelde upgrade samen te stellen.

Afspraak maken voor audio upgrade

Introtekst

Kunnen wij helpen?