Menu

Onderstaande VW up! audio upgrade sets zijn geschikt voor de VW up! (vanaf 2011, modelnummer AA). Deze audio upgrade sets zijn door ons speciaal ontwikkeld voor uw VW up! en kunnen zonder aanpassingen aan de auto worden gemonteerd. Bij verkoop van de auto, of einde van de lease periode, kan de auto weer volledig in de originele staat worden hersteld.

Deze VW up! audio upgrade sets zijn samengesteld met als uitgangspunt een “Basis” audiopakket. Heeft u hierover vragen neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie

Meer versterker vermogen is niet alleen maar van belang voor het topvolume maar vooral voor de algehele geluidskwaliteit. Denk hierbij aan vervormingswaarden, dynamisch vermogen en luisterplezier.

Een rijdende willekeurige auto, bij circa 120 km/h, heeft al snel meer dan 60dB aan bandengeluid, wind en geluid veroorzaakt door mede weggebruikers. Dit noemen we ook wel de som van de omgevingsvariabelen. Het merendeel van die 60dB zit in de bas frequenties waar we met ons muziekvolume al overheen moeten om überhaupt bas te horen en laat staan een dynamische weergave van die bas te verkrijgen. Vandaar dat we in een auto graag wat meer versterker vermogen ter beschikking hebben om over het gehele volumebereik een goede geluidskwaliteit te kunnen waarborgen.

Naast een versterker is een DSP (Digitale Sound Processor) een absolute meerwaarde. Na installatie van de upgrade set meten wij de respons van de installatie in combinatie met de akoestiek. Met de daarmee verkregen parameters programmeren wij de DSP specifiek voor uw auto. Mede dankzij het zorgvuldig toepassen van digitale looptijdcorrectie en parametrische equalisers worden nadelige effecten van de akoestiek in uw auto gecompenseerd. Dit resulteert in een zeer natuurgetrouwe geluidsweergave en een aanzienlijk betere plaatsing van instrumenten en artiesten (podiumweergave).

Zoals onze upgrade sets aangeven zijn goede speakers zeer belangrijk maar zit de meeste winst voor verbetering  in de controle die we op de speakers kunnen uitoefenen. Meer versterker kanalen en meer DSP kanalen creëren een ideale setup met per speaker  zowel een versterker kanaal als een DSP kanaal.

Om tot een optimaal resultaat te komen geloven wij niet in het gebruik van maar 1 merk apparatuur. Marketing technisch heeft dit vaak een meerwaarde maar in de praktijk zelden. Wij kiezen uit ons aanbod van uitsluitend a-merken (zie onderaan deze pagina) de apparatuur die elk op zijn eigen gebied maximaal presteert in uw auto en past binnen uw budget. En of dat nou merk A of B is is niet belangrijk. Het resultaat telt.

VW up! audio upgrade set 1

Alleen het beste is goed genoeg voor u? Dan is dit de upgrade set voor u.
De gebruikte materialen in deze set behoren tot het beste in ons assortiment. Van de High End speakers en subwoofer, de extra intensieve akoestische isolatie van de voor- en achterdeuren, tot de gebruikte versterkers en de meest uitgebreide Digitale Sound Processor (DSP).
Ook de aansturing van de speakers is aangepast voor maximaal resultaat. De kracht van een DSP is enorm en is bij moderne auto’s bijna een must om tot een goed resultaat te komen. Vaak moet deze echter zijn krachten verdelen over meerdere speakers en hoewel een DSP altijd een meerwaarde is betekent dat ook dat er op die manier altijd compromissen gesloten moeten worden.
In deze set zijn echter geen compromissen. Hier wordt iedere speaker in de auto per stuk aangestuurd en gecontroleerd door de processor om zorg te dragen voor de beste integratie,correcties van akoestische probleemgebieden en maximaal rendement van het versterkervermogen.
Hadden we al verteld over dit versterker vermogen van 1100 Watt? Naast een indrukwekkend maximaal volume staat dit ook garant voor ongekende dynamiek en ervaar je de muziek als was je er live bij. Het nonplus ultra in geluidskwaliteit.
Wilt u iets aan de set aangepast hebben? Bijv. het stereobeeld wat verschuiven of bepaalde frequenties aangepast hebben? Bij deze set hebben we alle tools om de set exact te tunen naar uw smaak. U krijgt als het ware de garantie dat u de geluidsbeleving krijgt zoals u deze hebben wilt.

VW up! audio upgrade set 1
 • Voorspeakers High End 2-weg speakersysteem actief aangestuurd
 • Achterspeakers High End 2-weg speakersysteem actief aangestuurd
 • Compacte High End subwoofer in de kofferbak (13 x 73 x 35 cm)
 • 9-kanaals 1600 Watt versterker weggewerkt in de kofferbak
 • 9-kanaals Digitale Sound Processor (DSP)
 • Intensieve akoestische isolatie in de voor- en achterdeuren
 • Individuele niveauregeling van de subwoofer inbegrepen
Geluidskwaliteit
Topvolume
Bass
Hifi beleving
4599.- incl. BTW en montage
Inbouwtijd

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt?

2 dagen

VW up! audio upgrade set 2

Deze upgrade omvat een complete aanpassing van het gehele audiosysteem.
Zowel de voor- als de achterspeakers worden vervangen door hoogwaardige 2-weg speakersets bestaande uit een tweeter en een midbass.
Betere speakers ook beter laten spelen vergt echter ook beter aansturen.
De toevoeging van een krachtige versterker en een Digitale Sound Processor (DSP) brengen dynamiek en controle en maken ook bij 120 km/h op de snelweg zachte passages in de muziek goed hoorbaar.
De Sound Processor zorgt ervoor dat de akoestische tekortkomingen van een auto interieur worden verholpen en de nieuwe speakers perfect integreren en maximaal presteren.
Om zorg te dragen voor een goede klankkast voor de speakers worden zowel de voor-als de achterdeuren extra voorzien van akoestische isolatie.
Dit voorkomt tevens ongewenste rammels en andere bijgeluiden uit de deuren ten gevolge van de hogere geluidsdruk en laat de speakers het volledige potentieel van het hogere versterkervermogen en de krachtige DSP benutten.
Samen met de subwoofer voor de zo belangrijke aanvulling in de laagste frequenties  resulteert deze set in een rondere meer 3D geluidservaring, heeft een aanzienlijk top volume indien gewenst en staat garant voor enorm veel luisterplezier met weinig te wensen over.
Optioneel kunt u bij deze set zelf vanaf de bestuurdersstoel de subwoofer naar smaak bijregelen of makkelijk geheel uitnemen indien u even de ruimte nodig heeft.

VW up! audio upgrade set 2
 • Voorspeakers Premium 2-weg speakersysteem
 • Actieve aansturing voorspeakers
 • Achterspeakers Premium 2-weg speakersysteem
 • Compacte subwoofer in de kofferbak (19*34*31cm)
 • 8-kanaals 700 Watt versterker onder de voorstoel
 • 9-kanaals Digitale Sound Processor (DSP)
 • Extra akoestische isolatie in de voor- en achterdeuren
 • Individuele niveauregeling van de subwoofer optioneel € 89.-
Geluidskwaliteit
Topvolume
Bass
Hifi beleving
2899.- incl. BTW en montage
Inbouwtijd

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt?

anderhalve dag

VW up! audio upgrade set 3

Door alle zwakke plekken in het standaard audiosysteem tegelijk aan te pakken is succes gegarandeerd.
De standaard voorspeakers worden vervangen door een hoogwaardige 2-weg speakerset bestaande uit een midbass en een tweeter.
De zeer matige werkomgeving van de nieuwe speakers, de voordeuren, worden middels akoestische isolatie omgetoverd tot een uitstekende klankkast zodat de speakers ook echt kunnen laten zien wat ze in huis hebben.
Het zwakke versterkervermogen van de radio wordt omhoog gebracht middels een toegevoegde versterker met Digitale Sound Processor (DSP). Hiermee komen de nieuwe voorspeakers echt tot leven en helpt de originele achterspeakers te controleren. De DSP zorgt voor de maximale integratie van de nieuwe componenten op de specifieke akoestische uitdagingen van uw auto en verhoogt de algehele geluidskwaliteit aanzienlijk met gebalanceerde midden en hoge tonen, een breed en diep stereobeeld en een echte hifi beleving.
Voor de onderste octaven zorgt de toevoeging van een subwoofer. De grondtoon in de muziek is een belangrijke factor in de juiste beleving van muziek en daardoor, zeker in een rijdende auto met alle rijgeluiden, vaak onmisbaar.
Optioneel kunt u bij deze set zelf vanaf de bestuurdersstoel de subwoofer naar smaak bijregelen en deze is makkelijk geheel uit te nemen indien u even de ruimte nodig heeft.

VW up! audio upgrade set 3
 • Voorspeakers Performance 2-weg speakersysteem
 • Compacte subwoofer in de kofferbak (28 x 32 x 31 cm)
 • 5-kanaals 400 Watt versterker onder de voorstoel
 • 9-kanaals Digitale Sound Processor (DSP)
 • Achterspeakers ongewijzigd maar wel aangestuurd via nieuwe versterker/DSP
 • Akoestische isolatie in de voordeuren
 • Individuele niveauregeling van de subwoofer optioneel € 89.-
Geluidskwaliteit
Topvolume
Bass
Hifi beleving
1999.- incl. BTW en montage
Inbouwtijd

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt?

1 dag

VW up! audio upgrade set 4

Het zwakke versterkervermogen van de originele radio en de akoestische uitdagingen van het auto interieur zijn belangrijke struikelblokken op weg naar een goed geluid. In deze upgrade voegen we daarom een versterker module toe die met een veelvoud aan beschikbaar vermogen tov de originele radio de speakers kan bedienen. Meer versterkervermogen geeft meer controle en dynamiek, minder vervorming en helpt de muziek over rijgeluiden en omgevingslawaai heen te tillen zodat je ook in een rijdende auto van alle muziek kunt genieten.

Daarnaast voegen we een Digitale Sound Processor (DSP) toe die een scala aan mogelijkheden biedt om de problemen in de auto akoestiek als speaker locaties, reflecties en zitpositie aan te pakken om zo een echte hifi beleving te creëren.

De toegevoegde subwoofer complementeert de geluidsbeleving met diepe bassen. Deze zorgt ervoor dat je de muziek niet alleen hoort maar ook voelt. De soul van de muziek.

Samenvattend verzorgt deze upgrade samen met de originele speakers op alle fronten een sterke geluidsverbetering waarbij luisterplezier voorop staat. Optioneel kunt u de subwoofer zelf vanaf de bestuurdersstoel naar smaak bijregelen of makkelijk geheel uitnemen indien u even de ruimte nodig heeft.

VW up! audio upgrade set 4
 • Compacte subwoofer in de kofferbak (28 x 32 x 31 cm)
 • 5-kanaals 400 Watt versterker 
 • 6-kanaals Digitale Sound Processor (DSP)
 • Voorspeakers ongewijzigd maar wel aangestuurd via nieuwe versterker/DSP
 • Achterspeakers ongewijzigd maar wel aangestuurd via nieuwe versterker/DSP
 • Individuele niveauregeling van de subwoofer optioneel € 89.-
Geluidskwaliteit
Topvolume
Bass
Hifi beleving
1399.- incl. BTW en montage
Inbouwtijd

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt?

halve dag

De hier getoonde sets zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die wij voor uw auto hebben. Te allen tijde is het mogelijk om een speciaal op uw wensen afgestelde upgrade samen te stellen.

Winkelmand delen