Menu

Mercedes audio upgrade: Das Beste oder nichts. De naam Mercedes staat voor technisch vernuft en kwaliteit! Het originele audiosysteem heeft echter door een gebrek aan detail in de zo belangrijke midden en hoge tonen, een gonzende bass en weinig dynamiek een vlak geluid dat snel vermoeiend kan zijn om naar te luisteren. Onze Mercedes audio upgrades bieden daarentegen een uitgebalanceerde hifi beleving met veel luisterplezier.

Tijd voor een echte Mercedes audio upgrade!

Werkwijze. De audio upgrade sets zijn door ons speciaal samengesteld voor uw Mercedes en kunnen we zonder aanpassingen aan uw auto monteren. Er wordt niet geknipt in de bekabeling en we gebruiken originele Mercedes connectoren. Bij het plannen van een inbouwafspraak hebben we het chassisnummer van uw auto nodig om te kunnen bepalen welke exacte uitvoering het bestaande audiosysteem nu is. Na montage krijgt u de originele onderdelen mee retour zodat op een later tijdstip de auto zonder problemen weer in originele staat is terug te brengen.

Kies hier uw Mercedes model

Staat uw Mercedes hier niet tussen of wil je nét iets meer? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunnen wij helpen?