Menu

Informatie in uw eigen binnenspiegel!

Steeds meer auto’s zijn uitgerust met allerlei informatiesystemen, zoals navigatie, een carkit , camera of Stinger computer. Veelbestuurders, zowel zakelijk als particulier, zien het voordeel hiervan. In het algemeen vindt men al die monitoren bovenop het dashboard echter vervelend. Deze hebben nogal wat nadelen, zoals risico van diefstal, slechte zichtbaarheid en vaak is het gewoon ook niet mooi.

Een uitstekende oplossing is Navmirror. Via een uniekprocédé wordt uw binnenspiegel geüpgraded met een zeer hoogwaardige monitor, of plaatsen wij de monitor van uw specifieke systeem, waarop alle informatie valt af te lezen en indien van toepassing, gecombineerd met gesproken aanwijzingen.

Toepassingen

Camerabeeld, Carkit of Stinger DSi in uw binnenspiegel?

Heeft u liever geen losse kastjes op uw dashboard? Schut Car Systems past uw bestaande binnenspiegel aan en monteert daarin een scherm voor navigatie, handsfree carkit of een Stinger DSi. Esthetisch verantwoord én veilig, want de binnenspiegel bevind zich altijd binnen uw zichtveld. Bovendien is de aanpassing aan uw binnenspiegel probleemloos terug te draaien.

Parkeerhulp camera

Wilt u zéker weten wat er zich achter uw auto bevind? Wij monteren een camera met het beeldscherm in de binnenspiegel. Hierdoor kunt u altijd zien wat er zich achter uw auto afspeelt. Denk aan andere auto’s, verkeerspaaltjes en natuurlijk kinderen of huisdieren.

Kost?

Een Bluetooth carkit, compleet gemonteerd in uw binnenspiegel is er al vanaf € 399,- (Parrot MKI-9100)

Navmirror DSI

Navmirror-DSI-uitsnede

Navmirror Carkit

Navmirror Camera

Voordelen Navmirror

Verkeersveiligheid

Beeldscherm op ooghoogte, uw aandacht blijft op de weg.
In het geval van een ongeluk, zijn er geen gevaarlijke voorwerpen in de auto aanwezig.
Kijken in uw binnenspiegel is minder vermoeiend dan switchen naar diverse instrumenten en uw ogen hoeven ook niet te schakelen tussen een lichte en donkere achtergrond.

Anti diefstal

Er zit geen zichtbare en kostbare monitor in uw auto te zien, die aantrekkelijk is voor het dievengilde

Esthetisch

Fraaie onopvallende montage met behoud van originele uitstraling van uw auto.

Comfort en slijtage

Door het niet mee hoeven nemen van een losse monitor, bij het verlaten van uw auto, heeft u geen last van extra bagage en geen risico tot het vallen of stoten van de dure monitor. Vuil en stof ongevoelig.

Toepasbaarheid

Is in bijna alle auto’s toepasbaar alleen kan het voorkomen dat, om technische redenen, het spiegelglas vervangen wordt (de automatische dimfunctie vervalt). Hierdoor kan de spiegel bij verkoop van de auto dan wel weer in de originele staat teruggebracht worden.

Kunnen wij helpen?