Menu

19 december 2019 werd besloten om de maximumsnelheid op de Nederlandse snelwegen vanaf 12 maart 2020 te verlagen naar 100 km/h. Deze nieuwe maximumsnelheid geldt tussen 6.00 uur en 19.00 uur. ‘s Nachts blijft de maximumsnelheid onveranderd. Begin maart zullen de borden op alle snelwegen worden vervangen.

Voor veel bestuurders zal dit even wennen zijn, je bent immers gewend om op de snelweg harder te rijden. Een paar jaar geleden werd de maximumsnelheid juist verhoogd en nu dus verlaagd. Dan is (per ongeluk) te hard rijden zo gebeurd.

Om dit voor uzelf makkelijker te maken en ook om boetes te voorkomen bieden wij diverse oplossingen aan.

Cruisecontrol

Voorkom dat je op je eigen automatische piloot in het oude tempo gaat rijden. Zet de cruisecontrol aan en rijd juist veel relaxter.

Radar en laser

Wordt 100% legaal gewaarschuwd voor snelheidsmetingen zoals flitspalen, trajectcontroles maar ook voor naderende ambulances.

Cruisecontrol

Cruisecontrol verlicht niet alleen uw taak als bestuurder, maar u gaat ook gelijkmatiger rijden. Dit verhoogt de veiligheid en het scheelt substantieel in de onderhouds- en brandstofkosten.

Samengevat zijn de meest concrete voordelen:

  • meer rijcomfort en ontspanning
  • gunstiger brandstofverbruik
  • betere voor het milieu
  • minder vermoeidheid en stress
  • voorkeuzetoetsen voor twee of drie zelf te kiezen snelheden (optioneel)

Betrouwbaar & veilig

Wanneer u een comfortabele cruisecontrol in uw auto wilt hebben, dan wilt u de beste. Wij gebruiken uitsluitend de John Gold cruisecontrol. Een cruisecontrol waar al meer dan 30 jaar hetzelfde bedrijf achter staat. Specifiek ontwikkeld voor uw auto door in cruisecontrol gespecialiseerde technici. Gekeurd door gerenommeerde instanties. Want als het om uw auto gaat, dan wilt u de zekerheid van een betrouwbaar en veilig product.

Optioneel: Speed Limiter

Voor personen- en bedrijfsauto’s kunnen onze cruisecontrols eventueel ook uitgerust worden met een speedlimiter met de optie van zowel vast gelimiteerde maximum snelheden als een vrijwillig instelbare limiet.

CM-5
Functies: cruisecontrol aan, uit, harder en zachter, 3 memory knoppen, compact

CM-4
Functies: cruisecontrol aan, uit, harder en zachter, 2 memory knoppen

CM-3
Functies: cruisecontrol aan, uit, harder en zachter

Radar en laser

Wilt u liever zelf het gaspedaal bedienen of heeft u de cruisecontrol niet tijdig aangepast aan een verlaagde snelheid, wees dan gewaarschuwd voor snelheidsmetingen zoals flitspalen, trajectcontroles of zelfs naderende ambulances.

Al onze producten zijn legaal te gebruiken.

Stinger VIEW

Het absolute topproduct van Stinger (voorheen Stinger VIP).

Maximale waarschuwingsafstanden met superieur gebruiksgemak door middel van touchscreen bediening en heldere kleurcoderingen.
Ontwikkeld voor de modernste snelheidsradars kan deze detector, middels de nieuwe MPHD antenne, ook de “low-power” radars met een comfortabele waarschuwingsafstand detecteren. Naast radar heeft dit systeem uiteraard ook vaste flitspaal meldingen evenals trajectcontrole aanduiding, falslist en ritregistratie.

In plaats van het getoonde VIEW display is er ook de mogelijkheid het systeem met een compacter STRIP display uit te rusten.

2499.-

Vanafprijs incl. BTW en montage

AntiLaser AL Priority

De AL Priority, opvolger van de befaamde AL-G9, is een parkeerdetectie systeem wat werkt met laser. Het systeem is uitbreidbaar tot 5 sensoren, afhankelijk van het formaat van het voertuig, en of naast de voorzijde ook de achterzijde beschermd dient te worden.

Meerdere apparatuur werkt met dezelfde techniek als de AL Priority, zoals bijv. laserpistolen. Deze apparatuur kan de werking van de AL Priority verstoren. Om zichzelf hiervoor te beschermen geeft het systeem u een melding en zal zich na 4 seconden uitschakelen om een eventuele snelheidsmeting niet te verstoren.

Dit maakt het product dan ook legaal. Het is immers geen Laser “jammer”.

749.-

Vanafprijs incl. BTW en montage

Target Blu Eye

Target Blu Eye is een uniek en wereldwijd gepatenteerd verkeersveiligheidssysteem dat u tijdig waarschuwt voor naderende hulpdiensten. Ook als de hulpdienst géén zwaailicht en sirene voert. U gewaarschuwd via een akoestisch signaal en met een signaalsterktemeter op het bedieningsdisplay. Hierop kunt u in één oogopslag aflezen of de hulpdienst dichterbij komt of zich van u verwijdert.

Target Blu Eye is gebaseerd op TETRA technologie, de basis voor het C2000 netwerk van de Nederlandse hulpdiensten. Dankzij deze geavanceerde technologie bent u er van verzekerd dat u vroegtijdig wordt gewaarschuwd voor naderende hulpdiensten. Waardoor u niet wordt verrast en tijdig kunt anticiperen. Het beproefde verkeersveiligheidssysteem Target Blu Eye herkent de aanwezigheid van:

  • Politievoertuigen (surveillancewagens, KLPD en onopvallende politie-auto’s)
  • Politiemotoren
  • Ambulances
  • Brandweerauto’s

1099.-

Vanafprijs incl. BTW en montage
Kunnen wij helpen?