Menu

Wij kunnen heel veel over ons vertellen maar onze klanten kunnen dat beter!

Bij Schut Car Systems werken mensen met passie voor hun vak. Ze hebben veel verstand van zaken en hebben ons heel goed geadviseerd voor een audio set op maat, waardoor we nu fantastisch geluid hebben in de auto. Daarbij werken ze heel voorzichtig en precies, je kunt de auto echt met een gerust hart aan hun over laten. Ook is de service heel goed, we zijn op elk moment nog welkom om het geluid naar wens te laten bijstellen. Door de goede ervaring met de audio, hebben we nu ook de auto door hun laten beveiligen. Echt een top bedrijf, we kunnen Schut Car Systems aan iedereen aanbevelen!

Esther Steijaert (BMW 3 sedan)

Geweldige mensen zeer vriendelijk en verstand van zaken ze hebben vandaag mijn Bose radio concert ingebouwd met een geweldige resultaat.

Y.Avci (Audi S3)

Onlangs mijn A4 Avant door Schut Car Systems laten upgraden. Ik heb in overleg met de eigenaar gekozen voor pakket 4 van de duidelijke website. Mij auto is binnen 1 dag veranderd van het geluid van een leeg koekblik (Audi Sound System) in een compacte geluidstudio. Ik ben enorm tevreden. Binnenkort ben ik weer welkom voor de definitieve ‘fine tunning’, dus ook de after sales is correct!
Net bedrijf, vakkundige mensen. Aanrader.
Het was de rit van ‘t Gooi naar Arnhem meer dan waard.

Bart de Hoog (Audi A4)

 Wat een prachtig bedrijf. Alleen 1e klas producten worden er geleverd voorzien van een gedegen advies. Alles wat in het advies benoemd werd is gerealiseerd. Deskundigheid ten top. De monteurs zijn snel, goed en deskundig. Inbouw is uitstekend uitgevoerd. Afstelling van de elektronica/geluid wordt geheel via de pc geregeld. Daarna wordt alles op je eigen persoonlijke smaak ingesteld. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Een aanrader. Een bedrijf met verstand van zaken, prima prijzen en service. Ik kom er beslist terug.

Cees Kuijt (Subaru Forester)

Prima bedrijf goede service vriendelijk correct alles helemaal top zoals het hoort. Bedankt voor de goede service

Mathieu Hendriks (Opel Vivaro)

Vakmensen met echte passie voor hun werk. Vooraf een heldere uitleg over alle opties en een duidelijke prijsopgave. Met veel genoegen een audio-upgrade laten uitvoeren met als resultaat een fantastisch geluid.

Harco Kikkers (Audi A6 Avant)

Geweldige service en een echt oog en oor voor detail! Ik kwam bij Schut omdat ik ontevreden was door de inbouw van mijn audioapparatuur door een andere “specialist”. Met hun advies en een super inbouw met custom made subwooferkist en mid- en top-speakers in de A-stijlen (ziet er heel strak uit!) ben ik meer dan tevreden. Als muzikant heb ik een kritisch oor en dat hebben hun gelukkig ook, zij willen echt het beste uit je auto halen! Top!

Florian Metz (VW transporter)

Toonaangevend bedrijf in de branche dat zich onderscheid door kennis van zaken, vakkundig personeel in de werkplaats en uitstekende after-sales. Een bedrijf waar ik met een gerust hart mijn auto achter laat.

Dave Gerichhausen (BMW 5 serie)

Een top bedrijf waar alleen superieure kwaliteit de standaard is. Een geweldig aardige eigenaar met idem dito werknemers. Alles wordt altijd uitgelegd zowel voor de aanschaf als daarna. Garantie is garantie met een plus teken. Geweldig en daarom 5 sterren.

Hein van Boxel (Fiat 500)

Voor mijn Golf GTE leaseauto was ik op zoek naar een betaalbare audio upgrade omdat de standaard audio toch wel tegenviel. Op advies van Schut Car Systems een (instap) Gladen icm Hertz set erin laten zetten en echt een groot verschil met de standaard audio! Geluid is stuk voller en veel meer bas. Speelt door de versterker ook veel strakker zeker bij wat hoger volume. Verder ook vriendelijke en professionele service en alles netjes ingebouwd incl isolatiemateriaal. Paar honderd meter verder zit een (zakelijk) cafe waar je prima even kunt werken dus ook goed te combineren op een werkdag. Aanrader dus!

Nico van der Laag (VW Golf GTE)

Als muzikant en min of meer beetje audiofiel bij schut car systems een flinke upgrade gedaan van mijn nieuwe audi a4. Hier zat het audi sound system in wat weinig van doen had met een mooie sound . Schut heeft high end luidsprekers geplaats en een mooie versterker. Wat me echt opviel is hoeveel tijd die er werd gestoken in details. Bekabeling is totaal vernieuwd en deuren zijn acoustisch ‘dood’ gemaakt. Resultaat: kristalhelder geluid en heel defineerbare bas. Je hoort zoveel detail. De versterker zorgt voor perfecte balans, op basis van minuscule tijdverschillen tussen links rechts en voor achter en helemaal is op mijn wensen ingesteld. Top bedrijf. Kan niet anders zeggen.

Hans Klaver (Audi A4 Avant)

Perfecte service bij inbouwen en finetunen van audio apparatuur in mijn BMW. Vakkundig en uitermate vriendelijk en geduldig personeel. Doen hun uiterste best om alles exact af te stemmen op jouw smaak. Geldt tevens voor de heerlijke koffie!
Leenauto geen probleem. Maakt het gemakkelijk om vanuit alle hoeken van Nederland de reis baar Arnhem te maken. Zeer de moeite waard en levenslange garantie! Top, ik kan deze professionele zaak aan iedereen die voor kwaliteit gaat ten zeerste aanbevelen!

Heleen de Zeeuw (BMW 3 serie)

In mijn nieuwe Audi A4 zat het Audi Sound System. De geluidskwaliteit viel bitter tegen; een vlak, plastic-achtig geluid met nauwelijks bas. Via Internet ben ik bij Schut Car Systems terecht gekomen. Een prima bedrijf met vakkundige mensen met hart voor hun vak. Ik heb daar een Audi upgrade laten uitvoeren met pakket 3. Het resultaat is een enorme geluidsverbetering waardoor de muziek klinkt zoals deze behoort te klinken. Door toepassing van isolatiematerialen is het interieur ook veel stiller geworden. Kortom een investering die het geld dubbel en dwars waard is. Schut Car Systems is echt een aanrader!

Jan Brandenburg  (Audi A4)

Al jaren klant en hebben mij nooit teleur gesteld,kort geleden hebben ze onze auto die voorzien was van een redelijk af fabriek systeem omgebouwd naar een rijdende concert zaal! De heren van Schut Car Systems doen dit op zo”n fantastische manier dat er absoluut niet te zien is dat er ook ook maar iets is veranderd. Totdat je een cd in de speler schuift dan ontstaat er een geluid’s explosie,of het nu muziek is van Yello,Hans Zimmer of de zwaarste klassieke stukken de deuren geven geen krimp!! Heren van SCHUT jullie hebben weer FANTASTISCH werk geleverd.

Fokke vd M.  (Lexus RX450H)

Kunnen wij helpen?