Menu

Onderstaande Tesla Model S audio upgrade (UHFS) sets zijn geschikt voor de TESLA MODEL S vanaf 2012 die zijn uitgerust met het “UHFS” audiosysteem (ook wel premium of Ultra High Fidelity Sound genoemd) en bieden een forse verbetering ten opzichte van het originele audiosysteem. De sets zijn door ons speciaal ontwikkeld voor uw Tesla model S met het UHFS audio systeem en kunnen zonder aanpassingen aan de auto worden gemonteerd. Bij verkoop van de auto, of einde van de lease periode, kan de auto weer volledig in de originele staat worden hersteld.

Naar overzichtspagina Tesla audio upgrade.

Onderstaande upgrades zijn in de getoonde configuratie en met de bijbehorende artikelen en prijzen als dusdanig niet meer leverbaar en dienen enkel nog ter illustratie.
wij hopen u op korte termijn onze reeds beschikbare nieuwe upgrades hier te kunnen tonen. Voor meer informatie over de nieuwe sets staan wij u graag te woord. 

Tesla beveiliging

Wilt u uw Tesla Model S beter beveiligen tegen diefstal met een antidiefstalsysteem dan kunnen wij u helpen. Als één van de weinigen kunnen wij uw Tesla Model S wél inclusief een SCM/KIWA certificaat beveiligen. Dit kan op diverse manieren en met verschillende systemen. Denk daarbij aan een Klasse 1 startblokkering, een voertuigvolgsysteem of een terugvindsysteem.

Kijk gerust op onze speciale pagina Tesla beveiliging.

Uw Tesla isoleren tegen rijdgeluiden

Vaak horen we van onze klanten dat ze het rijdgeluid in hun Tesla als storend ervaren. Nu heeft u wel geen motor meer die motorgeluid produceert maar daardoor vallen afrolgeluiden van banden, wind en ander omgevingsgeluid meer op. De isolatie bij onze audio upgrade pakketten is echter voornamelijk ter bevordering van de klankkast van de speakers. Wilt u dus ook meer isolatie voor een stillere auto dan kan dat ook.

Kijk op de pagina auto isoleren of vraag naar de mogelijkheden.

Tesla Model S Audio Upgrade (UHFS) set

12 High Performance speakers Actief / 11-kanaals 1900 Watt versterker / 11-kanaals Digitale Sound Processor
Tesla Model S Audio Upgrade
  • Vervanging midbass woofers in de voordeuren
  • Vervanging tweeters op het dashboard
  • Vervanging midranges op het dashboard
  • Vervanging speakers in de achterdeuren
  • Vervanging speakers in de achterklep
  • Vervanging subwoofersysteem (High performance met individueel regelbaar volume)
  • Toevoeging van een 11-kanaals 1900 Watt versterker tbv van de voor- en achterspeakers en subwoofer(per speaker een versterker kanaal)
  • Toevoeging van een 11-kanaals Digitale Sound Processor (DSP) tbv de voor- en achterspeakers en subwoofer (per speaker een DSP kanaal)
  • Gebruik van akoestische isolatie in het dashboard, voordeuren, achterdeuren, achterklep en kofferbak
Geluidskwaliteit 99%
Topvolume 99%
Bass 99%
Podium 99%

Geluidsverbetering ten opzichte  van uw huidige situatie

5999.- incl. BTW en montage

De hier getoonde sets zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die wij voor uw auto hebben. Te allen tijde is het mogelijk om een speciaal op uw wensen afgestelde upgrade samen te stellen.