Menu

Naast het luisteren naar de radio of een cd wordt het steeds normaler om naar een film of tv te kijken in de auto. In de file of tijdens lange ritten hoeven u, of uw kinderen, zich niet meer te vervelen. DVD’s kijken op een mooi LCD-scherm of spelen met de spelcomputer, u kunt uw auto ombouwen tot een echte drive-in bioscoop. Het aanbod van producten voor Incar entertainment is de afgelopen jaren enorm gegroeid.

Schut Car systems heeft veel expertise over het inbouwen van al deze features, en wil u graag adviseren over de mogelijkheden die uw auto te bieden heeft. Hieronder vind u enkele van de meest voorkomende mogelijkheden. Indien u andere wensen heeft horen wij dat uiteraard graag.

Hoofdsteun beeldschermen

De mooiste en meest luxueuze oplossing. Beeldschermen volledig geïntegreerd in uw originele hoofdsteunen. De breedbeeld monitoren worden aangesloten op een DVD wisselaar (geschikt voor 6 x DVD/CD) gemonteerd en weggewerkt in de kofferbak.

Tevens is de set voorzien van 2 draadloze hoofdtelefoons. Indien mogelijk in uw auto sluiten wij het het systeem ook aan op uw AUX-in poort van de radio om het geluid ook via de autospeakers te kunnen weergeven. Naast de DVD speler heeft de set nog 2 extra ingangen om optionele apparatuur, als bijvoorbeeld een Digitenne tuner, op aan te sluiten.

vanaf € 1649.- incl. BTW en montage

De prijs van deze set wordt bepaald door het type auto en uw specifieke wensen.

Dak monitoren

Alpine breedbeeld dakmonitor met een beeld diagonaal van 10 inch. Dit systeem met een mooi groot display is voorzien van een ingebouwde DVD speler en wordt standaard geleverd met 1 draadloze hoofdtelefoon. Uiteraard is de set uitbreidbaar met meerdere hoofdtelefoons.

Ook bij deze set wordt, indien mogelijk bij uw auto, het geluid aangesloten op de AUX-in poort van uw radio om het geluid weer te kunnen geven via de speakers van de auto. Tevens is er de mogelijkheid om een extra aan te sluiten als bijvoorbeeld een Digitenne tv tuner.

vanaf € 799.- incl. BTW en montage

De prijs van deze set wordt bepaald door het type auto en uw specifieke wensen.

Hoofdsteunen beeldschermen add on

Simpel maar doeltreffend met de luxe van twee 7″ beeldschermen met ieder een ingebouwde DVD speler. De Nextbase Click & Go set kan simpelweg bevestigd worden aan de hoofdsteunen middels de bijgeleverde riempjes. 12v voeding geschied middels de sigarettenaansluiting van uw auto. De beeldschermen zijn voorzien van een oplaadbare accu en er wordt tevens een 220v lader bijgeleverd.

Audio wordt weergegeven door 2 geïntegreerde stereo speakers of via optioneel leverbare infrarood hoofdtelefoons.

Het apparaat speelt alle gangbare formaten DVD’s af via de ingebouwde DVD spelers. Verder beschikt de Nextbase tevens over een USB-ingang en een 3 in 1 MMC-card Reader.

vanaf € 299.- incl. BTW

Eventueel kan de set ook “ingebouwd” worden, hierbij wordt de bekabeling netjes weggewerkt door de stoelleuning en onderhuids aangesloten op de boordspanning van de auto

Koppeling naar uw eigen beeldscherm voorin

Beeld-koppeling

Doorkoppeling van de extra toegevoegde bronnen als bijv. DvD en Digitenne. Hiermee wordt het mogelijk om extra audio/video bronnen aan te sluiten op het reeds aanwezige beeldscherm in uw auto. Denk hierbij aan een DVD speler of een Digitenne TV tuner. Bij sommige auto’s kan het nog nodig zijn om een extra vrijschakeling te plaatsen zodat de mede passagiers ook kunnen kijken tijdens het rijden.

Dit soort koppelingen kennen een enorme variatie door de verschillende specificaties van de gebruikte beeldschermen in auto’s. Deze variatie vinden we dan ook terug in de prijs.

Graag maken wij voor u een passende aanbieding voor uw auto.

TV vrijschakeling

Video-in-Motion-TV-Free--message

Hierbij wordt het beeldscherm van de auto vrijgeschakeld tijdens het rijden. Standaard zijn auto’s voorzien van een beveiliging waarbij het niet mogelijk is om, tijdens het rijden, videobronnen af te spelen.. Uiteraard erkennen wij het belang van deze beveiliging en wijzen u ook dringend op het gevaar om als bestuurder video te kijken tijdens het rijden!

Het kan echter natuurlijk wel voorkomen dat de bijrijder of achterpassagiers van het videosysteem gebruik willen maken. In dat geval kunnen wij het beeldscherm “vrij schakelen” zodat de originele beeldbeveiliging wordt opgeheven.

De prijs van dit systeem is sterk afhankelijk van het type auto maar wij hanteren een vanaf prijs van € 169.- incl. BTW en montage

Kunnen wij helpen?

Geachte klant,
Ten aanzien van de problematiek omtrent het Corona virus hebben wij tot nader order onze showroom gesloten. Werkplaatsafspraken kunnen echter wel gewoon gemaakt worden.
Mocht u willen wachten tijdens de werkzaamheden dan is dit zeer beperkt mogelijk maar liever helemaal niet. 
Wenst u hierover meer informatie dan zijn wij u graag telefonisch en per mail tot dienst.